Test Оторизиран дилър STIHL със сервизно обслужване
818a0551-b021-4be2-b142-2a40fa5c375a

ASA 65 с AP 200 и AL 101

Акумулаторна ножица за бързо подрязване на лози

Акумулаторна ножица с висока производителност при работа за бързо рязане на лози и тънки клони. Подходяща за използване и в овощни градини и лозови и маслинови насаждения. С нея могат да работят десничари и левичари, здрав алуминиев корпус, ергономична форма на ръкохватката, електронно регулиране на отвора между режещите рамена, лесна смяна на режещите рамена. Доставя се в стабилен пластмасов калъф. В комплект с акумулаторна батерия AP 200 и зарядно устройство AL 101.

Модификация Цена
ASA 65 с AP 200 и AL 101
2 899,00 лв. (с ДДС)

Акумулаторна технология литиево-йонна PRO
Тегло кг 1) 0,74
Отвор между режещите рамена мм макс. 30
Препоръчана акумулаторна батерия AP 200
Продължителност на работа с AP 100 мин 2) до 252
Продължителност на работа с AP 160 мин 2) до 420
Продължителност на работа с AP 200 мин 2) до 504
Продължителност на работа с AP 300 мин 2) до 630
 • 1) вкл. режещи рамена, без батерия и раница
 • 2) Посочените данни са приблизителни и зависят от употребата на уреда.

Серийно оборудване

 • Акумулаторна батерия AP 200
  Много мощната литиево-йонна акумулаторна батерия AP 200 с енергоресурс 151 Wh е съвместима с уредите от акумулаторната система PRO на STIHL. Тя може да бъде зареждана стотици пъти. Тъй като няма "ефект на паметта", нейната мощност не се променя във фазата на разреждане по време на експлоатация, което дава възможност за продължителна работа с постоянна мощност подобно на бензиновите уреди. С индикатор за състоянието на зареждане. Може да бъде зареждана със зарядните устройства AL 100, AL 300 и AL 500.
 • Зарядно устройство AL 101
  Зарядно устройство за акумулаторната система COMPACT на STIHL. Със светодиоден индикатор за работното състояние (LED) и захващане на навития кабел с велкро-лента. При нужда зарядното устройство може да бъде закрепено на стена.
 • Алуминиев корпус
  Здравият алуминиев корпус защитава оптимално вътрешността на STIHL ASA 65 от замърсяване като така се осигурява дълъг експлоатационен живот на уреда.
 • Раница за акумулаторната батерия
  Чрез оптимално разпределение на тежестта раницата за акумулаторната батерия щади гърба на работещия и при продължителна работа с уреда. Халки на презраменните колани на раницата дават възможност за водене на свързващия кабел възможно най-близо до тялото на работещия, независимо дали е десняк или левичар. Ергономичната конструкция осигурява допълнителен комфорт при работа.
 • Регулируем отвор между режещите рамена
  Посредством пулт за управление отворът между режещите рамена може да бъде регулиран индивидуално на четири степени: 50%, 60%, 70% или 100%. Достатъчно е по време на работа спусъка да се натисне бързо два пъти, за да се премине от избраната степен към пълен отвор между режещите рамена. Така можете да режете клони с различна дебелина бързо и ефективно. Два пъти натискане и задържане на спусъка затваря отвора между рамената и уредът може да бъде изключен от пулта за управление.
 • Пулт за управление
  На практичния дисплей на пулта за управление, позициониран на раницата за акумулаторната батерия на нивото на хълбоците на работещия, се дава информация за настройката на отвора между режещите рамена, броя рязове, както и за нивото на зареждане на акумулаторната батерия. Освен това от него се регулират и циклите на рязане.
 • Изключително мощна литиево-йонна акумулаторна батерия с напрежение 36 V и енергоресурс 227 Wh. Продължителността на работа зависи от вида на уреда. Със светодиоден индикатор за нивото на зареждане (LED). Съвместима със зарядните устройства AL 100, AL 300 и AL 500.
 • 230 V. За зареждане на акумулаторните батерии AK, AP и AR на STIHL. Ухо на дъното на корпуса за закрепване на стена и навиване на захранващия кабел, с индикатор за работното състояние (светодиоден) и активно охлаждане на акумулаторната батерия.
 • Литиево-йонна акумулаторна батерия с напрежение 36 V и енергоресурс 76 Wh. Продължителността на работа зависи от модела на уреда, с който се използва. Със светодиоден индикатор за нивото на зареждане (LED). Съвместима със зарядните устройства AL 100, AL 300 и AL 500.
 • Мощна литиево-йонна акумулаторна батерия с напрежение 36 V и енергоресурс 151 Wh. Продължителността на работа зависи от модела на уреда, с който се използва. Със светодиоден индикатор за нивото на зареждане (LED). Съвместима със зарядните устройства AL 100, AL 300 и AL 500.
 • 230 V. За акумулаторните батерии AK, АР и AR на STIHL. Ухо на дъното на корпуса за закрепване на стена и навиване на кабела, със светодиоден индикатор за работното състояние (LED) и активно охлаждане на акумулаторната батерия.
 • 230 V. Съвместимо с акумулаторните батерии АР и АК на STIHL. Със светодиоден индикатор за работното състояние (LED) и пасивно охлаждане на батерията. Захващане на навития кабел с велкро-лента. Зарядното устройство може да бъде монтирано на стена.
Тези продукти могат да бъдат запазени онлайн без обвързване и да бъдат получени в нашия търговски обект, където ще Ви предложим личен инструктаж и професионално сервизно обслужване. Тъй като Вашата безопасност по време на работа е много важна за нас, ще бъдете инструктирани лично за сигурна работа със закупения/те продукт/и.