Test Оторизиран дилър STIHL със сервизно обслужване
7f0a3a43-e145-4ed2-a5ed-75ae168ccd01

BGA 45 с вградена батерия и зарядно устройство

Удобен акумулаторен уред за обдухване

Удобен акумулаторен уред за обдухване за почистване на малки площи в двора и градината. Кръгла дюза, вградена акумулаторна батерия с индикатор за нивото на зареждане, тегло с батерията 2,0 кг. Време на зареждане на акумулаторната батерия 210 мин/300 мин (80 %/100 %).

Модификация Цена
BGA 45
232,00 лв. (с ДДС)

Номинално напрежение V 18
Тегло кг 1) 2
Ниво на вибрации м/сек² 2) 3,2
Сила на обдухване N 3) 5
Скорост на въздушната струя м/сек 38
Maкс. дебит на въздушната струя м³/ч 4) 420
Maкс. скорост на въздушната струя м/сек 44
Акумулаторна технология литиево-йонна
Продължителност на работа мин 5) до 10
 • 1) вкл. акумулаторна батерия
 • 2) K-стойност съгласно Директива 2006/42/EО = 2 м/сек²
 • 3) Комбинация от скорост и дебит на въздушната струя
 • 4) на кръглата дюза
 • 5) Посочените данни са приблизителни и зависят от употребата на уреда.

Серийно оборудване

 • Активиращ ключ
  Употребата на уреда е възможна само с активиращ ключ. Ако той бъде изваден, уредът не може да бъде захранен с ток, което служи като защита от неволно стартиране. Така уредът може безопасно да бъде съхраняван и транспортиран.
 • Гумирана ръкохватка
  Благодарение на стартирането на уреда с двете ръце и гумираната ръкохватка с предпазител на спусъка и спусък потребителят винаги борави със своя уред безопасно.
 • Компактен и ергономичен
  В резултат на интегрираните акумулаторни клетки уредът е оптимално балансиран. Така BGA приляга добре в ръката. Тясната конструкция осигурява голяма свобода на движенията.
 • Индикатор за състоянието на зареждане
  Оставащото време за работа, респ. на зареждане може по всяко време да бъде отчетено чрез натискане на бутон. Четири светодиода светят или мигат в зелено или червено и индикират състоянието на зареждане, респ. неизправности.
Тези продукти могат да бъдат запазени онлайн без обвързване и да бъдат получени в нашия търговски обект, където ще Ви предложим личен инструктаж и професионално сервизно обслужване. Тъй като Вашата безопасност по време на работа е много важна за нас, ще бъдете инструктирани лично за сигурна работа със закупения/те продукт/и.