Test Оторизиран дилър STIHL със сервизно обслужване
769778cd-4444-4819-90cf-fa353cb23eee

Яке ADVANCE X-TREEm

Изцяло нова разработка с множество полезни детайли: платки от много разтеглива материя ProElast за оптимална свобода на движенията и въздухопропускливост. Цвят черен, яркооранжев и сребрист. С възможност за поставяне на протектор за ръка. Свалящи се ръкави, раменна област от различна материя и регулируеми отвори за проветряване за приятно носене. Защита от износване посредством керамични точки на лактите. Раменната област отвън е с DotGrip защита от износване. Осигурява много добра видимост благодарение на преобладаващия сигнално оранжев цвят. Два горни предни джоба, един вътрешен джоб и един на ръкава. Тества се по KWF за устойчивост. Размер XS – XXL. Състав на платовете: лицев плат - 80% полиестер, 15% полиамид, 4% еластан.

Модификация Цена
Яке Advance X-TREEm, размер XS
609,65 лв. (с ДДС)
Яке Advance X-TREEm, размер S
609,65 лв. (с ДДС)
Яке Advance X-TREEm, размер M
609,65 лв. (с ДДС)
Яке Advance X-TREEm, размер L
609,65 лв. (с ДДС)
Яке Advance X-TREEm, размер XL
609,65 лв. (с ДДС)
Яке Advance X-TREEm, размер XXL
609,65 лв. (с ДДС)

Общо тегло кг 1) 0,6
UV-защитен фактор 40+
Пране на °C 40
Модел Slim Fit
Размер XS-XXL
Признато от FPA да
Здравина на лицевия плат 2) +++
Непромокаемост 2) +++
Защита от студ 2) +
Въздухопропускливост 2) +++
Отвори за проветряване да
Отвори за проветряване с цип да
Еластичен лицев плат да
 • 1) за размер 52
 • 2) + добра ++ много добра +++ отлична

Серийно оборудване

 • Ластична материя
  Ластичната материя осигурява комфорт при носене и свобода на движенията.
 • Регулируеми отвори за проветряване
  Регулируемите отвори за проветряване при нужда могат да бъдат отваряни или затваряни. По този начин температурното равновесие може да се регулира индивидуално в зависимост от степента на физическото натоварване при работа и външната температура.
 • Дишаща материя
  Благодарение на дишащата материя излишната топлина и пот се отделят навън, а през дрехата прониква въздух и така се осигурява необходимото температурно равновесие.
 • Защита от протриване
 • Дишаща защита от намокряне
  Непромокаема и едновременно с това дишаща материя.
 • Висок дял на сигналния цвят
  Поне 1/3 от лицевия плат на работното облекло е в сигнален оранжев цвят, което осигурява по-добра видимост и предотвратява инциденти при работа и в лоши светлинни условия.
 • Протектор за ръка
 • Пране на 60°C
  Работното облекло на STIHL може да се пере и на 60°C. Това е важно, както от хигиенична гледна точка, така и за отстраняване на упорити петна от смола.
Тези продукти могат да бъдат запазени онлайн без обвързване и да бъдат получени в нашия търговски обект, където ще Ви предложим личен инструктаж и професионално сервизно обслужване. Тъй като Вашата безопасност по време на работа е много важна за нас, ще бъдете инструктирани лично за сигурна работа със закупения/те продукт/и.