Test Оторизиран дилър STIHL със сервизно обслужване
729391c9-03a3-44e8-af6d-c1892b118327

Термо фланела ADVANCE, с дълъг ръкав

Осигурява оптимална температура на тялото

Облекло с безшевни зони, подходящо за работа на открито. Осигурява защита и оптимална температура на тялото. С много добро отвеждане на влагата и бързо съхнене благодарение на използваните различни непропускащи, респ. попиващи вода материи отвътре и отвън. Със сребърни йони за неутрализиране на неприятни миризми. С голяма апликация на моторен трион и цип. Оребрени платки служат за защита на зоните на раменете, лактите и подлакътниците. Може да бъде доставена в размери: S-XXL. Състав на лицевия плат: 60% полиестер, 34% полиамид, 6% еластан. Влакната/нишките съдържат биоциден продукт.

Модификация Цена
Термо фланела ADVANCE, с дълъг ръкав, размер S
107,27 лв. (с ДДС)
Термо фланела ADVANCE, с дълъг ръкав, размер M
107,27 лв. (с ДДС)
Термо фланела ADVANCE, с дълъг ръкав, размер L
107,27 лв. (с ДДС)
Термо фланела ADVANCE, с дълъг ръкав, размер XL
107,27 лв. (с ДДС)
Термо фланела ADVANCE, с дълъг ръкав, размер XXL
107,27 лв. (с ДДС)

Модел Slim Fit
Пране на °C 60

Серийно оборудване

 • Дишаща материя
  Благодарение на дишащата материя излишната топлина и пот се отделят навън, като същевременно през дрехата прониква въздух отвън и така се осигурява необходимото температурно равновесие.
 • Защита от студ
  Материята е изключително подходяща за носене при студено време, тъй като изолира добре и съхне бързо. В зависимост от температурата топлото функционално облекло може да се носи като горно или долно. (подобно на снимката)
 • Оребрена структура
  Подпълва и по този начин защитава участъците, изложени на по-голямо натоварване като рамене, лакти и пищяли. (подобно на снимката)
 • Ластична материя
  Ластичната материя осигурява комфорт при носене и свобода на движенията.
Тези продукти могат да бъдат запазени онлайн без обвързване и да бъдат получени в нашия търговски обект, където ще Ви предложим личен инструктаж и професионално сервизно обслужване. Тъй като Вашата безопасност по време на работа е много важна за нас, ще бъдете инструктирани лично за сигурна работа със закупения/те продукт/и.