Test Оторизиран дилър STIHL със сервизно обслужване
57168aae-6b6c-4f44-9705-8cde8d1c5329

Яке FUNCTION Universal

Практичен модел с добре обмислени детайли

С преобладаващ сигнален цвят за по-добра видимост, дишаща материя с оптимален комфорт при носене, цвят тъмносив, черен и ярко оранжев. Два странични джоба и един преден горен джоб с цип за сигурно съхранение на смартфон или комплект за първа помощ. Свобода на движенията в зоните на раменете и гърба, здрава материя в зоните на раменете и лактите. Вложки за проветряване, голямо лого STIHL на гърба. Издържа теста на KWF за устойчивост. Състав на лицевия плат в тъмносив и ярко оранжев цвят - 100 % полиестер; в черен цвят - 65 % полиестер, 35 % памук; подплата: 100% полиестер. Предлага се в размери S-XXL.

Модификация Цена
Яке FUNCTION Universal, размер S
86,80 лв. (с ДДС)
Яке FUNCTION Universal, размер M
86,80 лв. (с ДДС)
Яке FUNCTION Universal, размер L
86,80 лв. (с ДДС)
Яке FUNCTION Universal, размер XL
86,80 лв. (с ДДС)
Яке FUNCTION Universal, размер XXL
86,80 лв. (с ДДС)

Общо тегло кг 1) 0,6
Здравина на лицевия плат 2) ++
UV-стандарт 801 60
Защита от студ 2) +
Въздухопропускливост 2) ++
Импрегниране срещу замърсяване да
Еластичен лицев плат да
Признато от FPA да
Модел Regular Fit
Размер S-XXL
Пране на °C 60
 • 1) за размер 52
 • 2) + добра ++ много добра +++ отлична

Серийно оборудване

 • Висок дял на сигналния цвят
  Поне 1/3 от лицевия плат на работното облекло е в сигнален оранжев цвят, което осигурява по-добра видимост и предотвратява инциденти при работа и в лоши светлинни условия.
 • Зони от стреч материя
  Използваната на места стреч материя осигурява висок комфорт при носене в зоните, където е необходима по-голяма свобода на движенията.
 • Отвори за проветряване
  Вградените отвори за проветряване осигуряват добро проветряване на облеклото и оптимално температурно равновесие.
 • Пране на 60°C
  Работното облекло на STIHL може да се пере и на 60°C. Това е важно, както от хигиенична гледна точка, така и за отстраняване на упорити петна от смола.
 • Дишаща материя
  Благодарение на дишащата материя излишната топлина и пот се отделят навън, а през дрехата прониква въздух и така се осигурява необходимото температурно равновесие.
Тези продукти могат да бъдат запазени онлайн без обвързване и да бъдат получени в нашия търговски обект, където ще Ви предложим личен инструктаж и професионално сервизно обслужване. Тъй като Вашата безопасност по време на работа е много важна за нас, ще бъдете инструктирани лично за сигурна работа със закупения/те продукт/и.