Test Оторизиран дилър STIHL със сервизно обслужване
519731ed-70ff-4833-9c54-53c67592c936

SE 62

Висококачествена прахосмукачка за мокро и сухо почистване

Компактна прахосмукачка за мокро и сухо почистване с висококачествено оборудване. С обдухваща функция за почистване на трудно достъпни места. Филтърно пречистване, комбиниран накрайник с възможност за превключване при почистване на различни подови повърхности, накрайник за почистване на трудно достъпни места, универсален накрайник и филтърна торбичка от филц. Много подходяща за почистване на дома, мазето, двора, както и на малки работилници.

Модификация Цена
SE 62
271,00 лв. (с ДДС)

Засмуквано количество въздух л/мин 3600
Вместимост на контейнера л 20
Макс. подналягане mbar 210
Мощност P(макс.) W 1400
Тегло, окомплектована кг 7,5
Ниво на звуково налягане dB(A) 1) 70,9
Дължина на всмукателния маркуч м 2,5
 • 1) K-стойност съгласно Директива 2006/42/EО = 2,0 dB(A)

Серийно оборудване

 • Държач за всмукателната тръба
  За практично съхранение на цялото оборудване за засмукване включително накрайник за почистване на под на уреда посредством двуточково фиксиране.
 • Комбиниран накрайник за под
  Комбинираният накрайник за под с педално превключване осигурява оптимални резултати при почистване както на гладки подови повърхности, така и на текстилни подови покрития.
 • Многостепенна филтърна система
  Чрез комбинацията между филтърна торбичка и филтриращ елемент се постига по-висока степен на филтриране.
 • Обдухваща функция
  Практичната обдухваща функция разширява областите на приложение на прахосмукачката. Навсякъде, където всмукването не е възможно или целесъобразно, може да бъде почистено посредством лесно превключване на всмукателния маркуч. За да се премине към режим на обдухване трябва само всмукателния маркуч да се вкара в отвора от задната страна на прахосмукачката.
 • Филтърно пречистване
  За лесно почистване на филтърната система е необходимо само да поставите края на всмукателния маркуч в изпускателния отвор на корпуса на прахосмукачката и да натиснете бутона за филтърно пречистване. Филтърът се почиства бързо и автоматично. Всмукателната мощност остава висока без да намалява в резултат на замърсения филтър.
 • Универсален накрайник
  Подходящ за използване при различни задачи по почистване. (подобно на снимката)
 • Накрайник за почистване на трудно достъпни места
  Накрайниците за почистване на под и на трудно достъпни места са Ви под ръка и с тяхна помощ се справяте лесно и бързо с най-различни задачи по почистване. (подобно на снимката)
 • Поставка за съхранение на накрайниците
  Дава възможност за практично и удобно съхранение на аксесоарите, включени в серийната окомплектовка на машините, напр. всмукателна тръба, универсален накрайник и накрайник за почистване на трудно достъпни места. (подобно на снимката)
Тези продукти могат да бъдат запазени онлайн без обвързване и да бъдат получени в нашия търговски обект, където ще Ви предложим личен инструктаж и професионално сервизно обслужване. Тъй като Вашата безопасност по време на работа е много важна за нас, ще бъдете инструктирани лично за сигурна работа със закупения/те продукт/и.