Test Оторизиран дилър STIHL със сервизно обслужване
5044413b-9ff9-4b24-bfea-5d4b8b0549ce

SE 62 E

Висококачествена прахосмукачка за мокро и сухо почистване с автоматично включване на ел. инструмент

Компактна прахосмукачка за мокро и сухо почистване с автоматично включване и контакт за електрически инструмент. Прахосмукачката се включва и изключва автоматично заедно с инструмента. С обдухваща функция за почистване на трудно достъпни места. Оборудвана с телескопична всмукателна тръба, филтърно пречистване, комбиниран накрайник с възможност за превключване за почистване на различни подови покрития, накрайник за почистване на трудно достъпни места, универсален накрайник и филтърна торбичка от филц. Много подходяща за почистване на малки работилници.

Модификация Цена
SE 62 E
345,00 лв. (с ДДС)

Засмуквано количество въздух л/мин 3600
Вместимост на контейнера л 20
Макс. подналягане mbar 210
Мощност P(макс.) W 1400
Тегло, окомплектована кг 8
Ниво на звуково налягане dB(A) 1) 70,9
Дължина на всмукателния маркуч м 3,5
 • 1) K-стойност съгласно Директива 2006/42/EО = 2,0 dB(A)

Серийно оборудване

 • Автоматично включване (E) и контакт
  Посредством адаптера за електрически инструменти получената при пробиване, рязане с трион или шлифоване прах, се засмуква още, докато работите. Изключително удобно е директното свързване на електроинструмента към прахосмукачката, която се включва и изключва автоматично заедно с него.
 • Адаптер с регулиране силата на всмукване
  Адаптерът дава възможност за оптимално напасване силата на всмукване към съответната задача по почистване, респ. съответния електроинструмент.
 • Държач за всмукателната тръба
  За практично съхранение на цялото оборудване за засмукване включително накрайник за почистване на под на уреда посредством двуточково фиксиране.
 • Комбиниран накрайник за под
  Комбинираният накрайник за под с педално превключване осигурява оптимални резултати при почистване както на гладки подови повърхности, така и на текстилни подови покрития.
 • Многостепенна филтърна система
  Чрез комбинацията между филтърна торбичка и филтриращ елемент се постига по-висока степен на филтриране.
 • Обдухваща функция
  Практичната обдухваща функция разширява областите на приложение на прахосмукачката. Навсякъде, където всмукването не е възможно или целесъобразно, може да бъде почистено посредством лесно превключване на всмукателния маркуч. За да се премине към режим на обдухване трябва само всмукателния маркуч да се вкара в отвора от задната страна на прахосмукачката.
 • Телескопична всмукателна тръба
  Благодарение на телескопичната си функция всмукателната тръба може да се напасва оптимално към ръста на потребителя. С прибрана тръба прахосмукачката е удобна за съхранение или транспортиране.
 • Филтърно пречистване
  За лесно почистване на филтърната система е необходимо само да поставите края на всмукателния маркуч в изпускателния отвор на корпуса на прахосмукачката и да натиснете бутона за филтърно пречистване. Филтърът се почиства бързо и автоматично. Всмукателната мощност остава висока без да намалява в резултат на замърсения филтър.
 • Автоматично включване (Е) и контакт
  Посредством адаптера за електрически инструменти получената при пробиване, рязане с трион или шлифоване прах, се засмуква още, докато работите. Изключително комфортно е директното свързване на електроинструмента към прахосмукачката, която се включва и изключва автоматично заедно с него. (подобно на снимката)
 • Универсален накрайник
  Подходящ за използване при различни задачи по почистване. (подобно на снимката)
 • Накрайник за почистване на трудно достъпни места
  Накрайниците за почистване на под и на трудно достъпни места са Ви под ръка и с тяхна помощ се справяте лесно и бързо с най-различни задачи по почистване. (подобно на снимката)
 • Поставка за съхранение на накрайниците
  Дава възможност за практично и удобно съхранение на аксесоарите, включени в серийната окомплектовка на машините, напр. всмукателна тръба, универсален накрайник и накрайник за почистване на трудно достъпни места. (подобно на снимката)
Тези продукти могат да бъдат запазени онлайн без обвързване и да бъдат получени в нашия търговски обект, където ще Ви предложим личен инструктаж и професионално сервизно обслужване. Тъй като Вашата безопасност по време на работа е много важна за нас, ще бъдете инструктирани лично за сигурна работа със закупения/те продукт/и.