Test Оторизиран дилър STIHL със сервизно обслужване
41122afd-dbac-495e-86fa-4d813be9257d

Панталон ADVANCE X-TREEm

Уникална нова разработка от STIHL с недостижим до сега комфорт на панталон със защита от срязване: специално разработена за STIHL материя ProElast за по-малко умора. Оптимален за катерене и професионална употреба при екстремни условия на работа. Цвят черен, яркооранжев и сребрист. Подплата от мeка и бързо съхнеща материя. Благодарение на използваните за седалището и предната част на крачолите здрави материи, импрегнирани срещу замърсяване и намокряне, е много подходящ за работа в гората. Защита от кърлежи чрез маншети от дишаща материя, които се свързват с обувките на работещия. Защита от износване чрез кантове с керамично покритие. Лека и дишаща защитна материя AVERTIC™ pro lite – разработена ексклузивно за STIHL, с тествана защита от срязване (EN 381). Плоски джобове с цип на ханша, седалището и бедрата. Отвори за проветряване с цип за приятно носене. Включително тиранти. Панталон, ниво на защита 1 (=ˆ 20 м/сек). Предлага се в размери XS – XXL. Състав на платовете: лицев плат - 80% полиестер, 15% полиамид, 4% еластан; подплата - 66% полипропилен, 34% полиестер.

Модификация Цена
Панталон ADVANCE X-TREEm, размер XS, черен
681,07 лв. (с ДДС)
Панталон ADVANCE X-TREEm, размер S, черен
681,07 лв. (с ДДС)
Панталон ADVANCE X-TREEm, размер M, черен
681,07 лв. (с ДДС)
Панталон ADVANCE X-TREEm, размер L, черен
681,07 лв. (с ДДС)
Панталон ADVANCE X-TREEm, размер XL, черен
681,07 лв. (с ДДС)
Панталон ADVANCE X-TREEm, размер XXL, черен
681,07 лв. (с ДДС)

Брой слоеве на защитата от срязване 6
Общо тегло кг 1) 1,1
UV-защитен фактор 40+
Пране на °C 60
Модел Slim Fit
Размер XS-XXL
Признато от FPA да
Здравина на лицевия плат 2) +++
Непромокаемост 2) +++
Защита от студ 2) +
Въздухопропускливост 2) +++
Отвори за проветряване да
Отвори за проветряване с цип да
Импрегниране срещу замърсяване да
Еластичен лицев плат да
Копчета за тиранти да
Ластичен колан да
Ниво на защита от срязване клас 1
 • 1) за размер 52
 • 2) + добра ++ много добра +++ отлична

Серийно оборудване

 • Лека 6-слойна защита от срязване
  Облеклото с 6-слойна защита от срязване предпазва добре от срязване и е значително по-леко от това с 9-слойна защита.
 • Защита от кърлежи
  STIHL разработи дишаща защита от кърлежи, която свързва панталона с обувките на работещия и по този начин възпрепятства проникване на кърлежи.
 • Ластична материя
  Ластичната материя осигурява комфорт при носене и свобода на движенията.
 • Регулируеми отвори за проветряване
  Регулируемите отвори за проветряване при нужда могат да бъдат отваряни или затваряни. По този начин температурното равновесие може да се регулира индивидуално в зависимост от степента на физическото натоварване при работа и външната температура.
 • Дишаща материя
  Благодарение на дишащата материя излишната топлина и пот се отделят навън, а през дрехата прониква въздух и така се осигурява необходимото температурно равновесие.
 • Стреч материя ProElast, използвана за чатала
  Защитата от срязване от двата крачола не се зашива една към друга на чатала, а се свързва с парче от ластична материя, която дори и при екстремни ситуации се разтяга оптимално.
 • Дишаща защита от намокряне
  Непромокаема и едновременно с това дишаща материя.
 • Участъци със защита от срязване, модел А
  Участъци със защита от срязване в съответствие с EN 381. Маркираните в червено участъци на панталона показват зоните с вградена защита от срязване. Това е най-застрашената предна и странична част на тялото.
Тези продукти могат да бъдат запазени онлайн без обвързване и да бъдат получени в нашия търговски обект, където ще Ви предложим личен инструктаж и професионално сервизно обслужване. Тъй като Вашата безопасност по време на работа е много важна за нас, ще бъдете инструктирани лично за сигурна работа със закупения/те продукт/и.