Test Оторизиран дилър STIHL със сервизно обслужване

HB 445

Безпроблемна обработка на всяка почва – с компактната мотофреза HB 445

Благодарение на компактната и тясна конструкция на HB 445 с тази мотофреза се маневрира отлично. Нейното оборудване и допълнителни принадлежности дават възможност за гъвкаво използване при обработка на различни почви. Така например работната ширина от 45 см може да бъде намалена на 25 cм или да бъде увеличена на 60 cм.

Модификация Цена
HB 445
редовна цена 1 109,00 лв. 1 069,00 лв. (с ДДС)
Край на промоцията 31.05.2018

Комплект за окопаване Ø мм 300
Двигател, тип B&S Serie 450 E OHV
Брой на работните органи (1+1) x 2 & дискове
Работна ширина cм 45
Номинална мощност при работни обороти об/мин 1,7 KW / 2,3 к.с. 3.100
Скорост 1 предна
Гарантирано ниво на звукова мощност LwA dB(A) 93
Измерено ниво на звуково налягане LpA dB(A) 79
Тегло на уреда кг 40
Коеф. на неопределеност ниво на работното място KpA dB(A) 2

Серийно оборудване

 • Мощен двигател OHV
  Двигателите Briggs & Stratton с модерна ОНV-технология гарантират висока мощност и устойчивост. Този тип двигатели е конструиран като мотор на задвижващ механизъм с хоризонтален вал. Здравият четиритактов двигател работи с висок въртящ момент от над 11 Nm като същевременно е много тих и с намалени нива на вредни емисии.
 • Регулируема ръкохватка
  Ръкохватката може да бъде регулирана във височина и в страни без помощта на инструмент. При транспортиране и съхранение на уреда тя може да се сгъне.
 • 2 опорни колела за транспортиране
  Големите мотофрези VIKING са оборудвани с 2 задни колела, които улесняват транспортирането на уреда, а при експлоатация се повдигат.
 • Комплект за окопаване с разделящи се раб. органи
  Служи за намаляване на работната ширина и позволява използването на уреда и в тесни междуредия. Страничните дискове осигуряват допълнителна защита на растенията при оране.
 • Спирачен шплинт
  С негова помощ може да се влияе върху работната дълбочина и скоростта на движение напред.
Тези продукти могат да бъдат запазени онлайн без обвързване и да бъдат получени в нашия търговски обект, където ще Ви предложим личен инструктаж и професионално сервизно обслужване. Тъй като Вашата безопасност по време на работа е много важна за нас, ще бъдете инструктирани лично за сигурна работа със закупения/те продукт/и.