Test Оторизиран дилър STIHL със сервизно обслужване
04324e88-230b-4c6f-881b-861a6e2b230b

Яке ADVANCE X-VENT

Леко работно яке от дишаща материя, много подходящо за носене при топло време или извършване на активна физическа дейност. Цвят яркооранжев и черен, сребриста мрежеста подплата на гърба, в зоната на подмишниците и в джобовете за оптимално проветряване, импрегнирано срещу замърсяване и намокряне, преобладаващ сигнално оранжев цвят, светлоотразителни елементи, два горни джоба отпред и по един на гърба и ръкавите, вътрешен джоб, защита от износване на раменната област, голямо лого STIHL на гърба. Предлага се в размери S – XXL.Състав на лицевия плат: 100% полиестер.

Модификация Цена
Яке ADVANCE X-Vent, размер S
324,94 лв. (с ДДС)
Яке ADVANCE X-Vent, размер M
324,94 лв. (с ДДС)
Яке ADVANCE X-Vent, размер L
324,94 лв. (с ДДС)
Яке ADVANCE X-Vent, размер XL
324,94 лв. (с ДДС)
Яке ADVANCE X-Vent, размер XXL
324,94 лв. (с ДДС)

Размер S-XXL
Общо тегло кг 1) 0,4
Пране на °C 60
UV-защитен фактор 40+
Признато от FPA да
Модел Slim Fit
Здравина на лицевия плат 2) ++
Непромокаемост 2) +
Отвори за проветряване да
Въздухопропускливост 2) +++
Импрегниране срещу замърсяване да
Еластичен лицев плат да
 • 1) за размер 52
 • 2) + добра ++ много добра +++ отлична

Серийно оборудване

 • Дишаща материя
  Благодарение на дишащата материя излишната топлина и пот се отделят навън, а през дрехата прониква въздух и така се осигурява необходимото температурно равновесие.
 • Зони от стреч материя
  Използваната на места стреч материя осигурява висок комфорт при носене в зоните, където е необходима по-голяма свобода на движенията.
 • Дишаща защита от намокряне
  Непромокаема и едновременно с това дишаща материя.
 • Пране на 60°C
  Работното облекло на STIHL може да се пере и на 60°C. Това е важно, както от хигиенична гледна точка, така и за отстраняване на упорити петна от смола.
 • Висок дял на сигналния цвят
  Поне 1/3 от лицевия плат на работното облекло е в сигнален оранжев цвят, което осигурява по-добра видимост и предотвратява инциденти при работа и в лоши светлинни условия.
 • Защита от протриване
 • Лек лицев плат
  Лекият лицев плат улеснява извършването на работа с физическо натоварване и осигурява комфорт при носене, преди всичко при ежедневна употреба на работното облекло.
Тези продукти могат да бъдат запазени онлайн без обвързване и да бъдат получени в нашия търговски обект, където ще Ви предложим личен инструктаж и професионално сервизно обслужване. Тъй като Вашата безопасност по време на работа е много важна за нас, ще бъдете инструктирани лично за сигурна работа със закупения/те продукт/и.